donderdag 30 juni 2011

GESPOT - AMSTERDAM ENJOY!


AMSTERDAM ENJOY

Amsterdam Enjoy is een tweemaandelijks multi-cultureel, creatief en kleurrijk magazine. Het magazine brengt je op verrassende ideeën en laat je weer eens op een andere manier van Amsterdam genieten. Elke twee maanden word een Amsterdamse kunstenaar uitgelicht. Deze editie op de cover het werk van DaDaRa.En tevens een exclusief interview van DaDaRa over zijn latest project "Art as Money" http://blog.artasmoney.com/ en nieuwste werk. Ook word in elke editie een ander stukje Amsterdam in kaart, samen met die "net-even-wat-andere" dingen die je in Amsterdam kunt doen. Het geeft een overzicht van alle bijzondere plekjes en winkeltjes in Amsterdam en laat zien wat er allemaal gaande is op spiritueel, cultureel, creatief en culinair gebied. Net even iets anders voor de nieuwsgierige geest!   Een ontdekkingsreis door eigen stad! http://www.amsterdamenjoy.nl/

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland

woensdag 29 juni 2011

SUNDAY MARKET VS AMSTERDAM DUURZAAM FESTIVAL

Milagros Mundo on location

Zondag 3 Juli staat Milagros mundo op lokatie. We zijn te vinden op het Westergasterrein waar het Amsterdam Duurzaam Festival en de Funky Sunday Market plaats vind. Heerlijk relaxen en shoppen in zomerse sfeer op het Westegasfabriekterrein.En laat je informeren naar een Duurzame lifestyle en de laatste trends op het gebied van eco-fashion, fairtrade producten, accessoires van gerecycled materiaal, biologische delicatessen en meer...
De meeste producten op de Sunday market worden aangeboden door de ontwerpers of makers zelf, maar ook vind je er unieke verzamelingen uit verre landen of andere tijden... Dus laat je verrassen en inspireren! Proef  verder van de lekkere hapjes uit de verschillende internationale keukens. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er zijn optredens, verschillende workshops en natuurlijk vormt het autovrije terrein een heerlijke speelplek! De toegang is gratis!
Zondag 3 Juli,Westergasterrein,Amsterdam 12:00 - 18:00


Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland

vrijdag 17 juni 2011

AMSTERDAM ROOTS FESTIVAL

Milagros Mundo op het Roots Festival

Het is  weer zover volgende week begint het jaarlijks terugkerende Amsterdam Roots Festival. Het Festival staat vijf dagen lang in het teken van muziek uit alle windstreken.

De eerste drie dagen; woensdag 22 juni tot en met zaterdag 25 juni is er het Roots Indoor. Smaakmakers uit de wereldwijde schatkamers van de muziek staan garant voor een avontuurlijke programmering. Met concerten in
 het Tropentheater, Sugarfactory, Paradiso en de Melkweg. Gedurende de week staan er ook 5 prachtige muziekfilms geprogrammeerd in de Melkweg. De week word zondag 26 Juni feestelijk afgesloten in het Oosterpark met het Roots Open Air Festival. Het Festival  is een proeverij van culturen in het teken van muziek uit alle windstreken. Er zijn verschillende podia met internationale artiesten, workshops en er is een wereldmarkt. De werelkeuken word vertegenwoordigt met  eet standjes. En voor de kids is er het Kids Roots met entertainment en diverse workshops. Milagros Mundo heeft een plekje bemachtigt op de wereldmarkt en staat tegenover de Dancecourt. Voor de programmering:
 Het Roots Open Air is gratis toegankelijk.


Come and Enjoy!

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland
+31(0)20-7726750

woensdag 15 juni 2011

Steun straatkinderen in Bali
Handmade in Bali
Met de aankoop van  deze vrolijke popjes steun je de stichting Yayasan Kasih Peduli Anak in Bali.De stichting helpt straatkinderen op Bali.

Het prachtige Bali staat wereldwijd bekend als paradijs en vakantie oord maar kent ook veel armoede en straatkinderen. De stichting YKPA is in 2007 begonnen met het lesgeven van straatkinderen op het strand .       

 Naast educatie krijgen de kinderen ook goede voeding, onderdak, zorg en liefde. Ook worden de kinderen sociale en praktische vaardigheden geleerd om later op eigen kracht verder te gaan.Hiermee biedt YKPA de kinderen niet alleen een toekomst, maar doorbreekt zij ook de negatieve cirkel van ongeschoolde jongeren die onder andere in de criminaliteit of prostitutie terechtkomen en daardoor ook vaak HIV besmet raken.Stichting YPKA helpt ook kansarme kinderen als wezen en gehandicapte kinderen.
Om structureel de opvang, zorg, voeding en educatie  van de kinderen te kunnen garanderen is stichting Yayasan Kasih Peduli afhankelijk van particuliere donaties.
In Nederland is  de Stichting Terimah Kasih voor YPKA opgericht.
De handgemaakte poppetjes zijn 23 cm groot en komen elk in een mooi voile tasje. De popjes en het textiel van de popjes zijn gedoneerd door bedrijven. De kinderen stylen de popjes met vrolijke kleurtjes en maken  de outfits  tijdens handvaardigheidsles. Zo is ieder popje uniek.
Dus steun stichting Yayasan Kasih Peduli Anak met de aankoop van deze vrolijke poppetjes! Nu verkrijgbaar bij Milagros Mundo.


Donaties:
           Bali - Stichting Yayasan Kasih Peduli Anak  http://www.ykpa.org/  
Nederland - Stichting Terimah Kasih http://www.stichtingterimakasih.nl/


Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
NederlandARE YOU HAPPY?

There is no way to Happiness,
HAPPINESS IS THE WAY!
-Buddha-

dinsdag 14 juni 2011

VADERDAG TIP - TONY'S HARTENKREET

VADERDAG TIP!

Tony's Chocolonely heeft een nieuw product opgenomen in haar assortiment: Hartenkreet! Een hart gemaakt van eerlijke melkchocolade for all your love ones: zoeter dan dit wordt Tony’s niet! Deze melkchocolade harten zien er niet alleen leuk,ze zijn zoals we dat van Tony's uiteraard gewend zijn ook supalicious. Een speciaal cadeautje om te geven op bijzondere momenten aan een speciaal persoon.
Op de achterkant van het doosje kun je een persoonlijke hartenkreet schrijven en weggooien van de verpakking is zonde: een leeg doosje fungeert ook als fotolijstje.Nu verkrijgbaar bij Milagros Mundo!


Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland+31(0)20-7726750

Handgemaakte zeepjes

With love from Thailand
Deze geurige kleurrijke  bloemen uit Thailand verwelken niet, ze zijn elk  gesneden uit zeep. Dit prachtige handsnijwerk maakt elke bloem uniek. Een techniek wat van generatie op generatie word doorgegeven.Elk zeepje is verpakt in een doorschijnend hartvormig doosje.Om blij van te worden!Om cadeau te doen of voor jezelf.

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland+31(0)20-7726750 zondag 12 juni 2011

Interview Milagros Mundo
         Interview Milagros Mundo voor het maandblad IS

In het ochtendzonnetje werd Milagros Mundo  geinterviewd door IS.Over haar inspiratie,het onstaan,Fairtrade,duurzaamheid, het kleurrijke assortiment en Milagros Mundo's  bijdrage aan een betere wereld.

IS volgt bedrijven en burgers die hun steentje bijdragen.Van Cairo totKaapstad, van Ramallah tot Ulan Baatar en van Guatemala tot Bogota: maandblad IS belicht het succes en falen van ontwikkelingssamenwerking in alle landen waar Nederland helpt de armoede te bestrijden. En informeert de lezer  met wat zij kunnen doen om een betere wereld dichterbij te brengen. IS staat maandelijks boordevol met inspirerende initiatieven uit ontwikkelingslanden.
IS is een maandelijkse uitgave van NCDO. NCDO staat voor Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. NCDO betrekt mensen in Nederland bij internationale samenwerking en ondersteunt hen met informatie, subsidie en adviezen. De millenniumdoelen zijn de leidraad voor alle activiteiten. Deze doelen zijn in het jaar 2000 door 189 landen afgesproken om zo vóór 2015 de wereldwijde armoede te halveren.

Om draagvlak voor internationale samenwerking te vergroten en om meer bekendheid te geven aan de millenniumdoelen, organiseert NCDO campagnes, debatten, onderwijsactiviteiten, exposities, mediaproducties en culturele projecten. Ook brengt NCDO de inspanningen van overheid en burgers om de millenniumdoelen te bereiken onder de aandacht. 

Het interview is online te lezen:

        

donderdag 2 juni 2011

SUNDAY MARKET


    Zondag 5 Juni Sunday Market - Cultuurpark Westerpark

Aankomende zondag staat Milagros Mundo op de kleurijke Sunday Market.Heerlijk relaxen en shoppen in zomerse sfeer op het Westegasfabriekterrein. Oude bekenden en nieuwe ontwerpers bieden er hun unieke producten aan op het gebied van design, fashion, retro, kinderkleding, schilderijen, sieraden, keramiek en summer wannahaves…De meeste producten worden aangeboden door de ontwerpers of makers zelf, maar ook vind je er unieke verzamelingen uit verre landen of andere tijden. Proef verder van cocktails en de lekkere hapjes uit de verschillende internationale keukens. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er zijn optredens, verschillende workshops en natuurlijk vormt het autovrije terrein een heerlijke speelplek!
De toegang is gratis!
Dus kom en laat je verrassenen inspireren!

SUNDAY MARKET
12 - 18 uur
Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam

\

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland+31(0)20-7726750