dinsdag 28 februari 2012

♥ ECO BABY ♥

 BAMDINO 
Nieuw in het assortiment bij Milagros Mundo is de cadeauset van Bamdino;  een combinatie van bamboe kinderbestek met een slabbertje van kurk. Een origineel & duurzaam kraamcadeau voor de allerkleinsten van het fairtrade merk Bambu. Het kinderbestek gemaakt van bamboe: mes, vork en lepel, is licht en sterk. Speciaal gemaakt voor de eco baby die liever zelfstandig willen eten. Bamboe is een van de meest veelzijdige duurzame  materiaal in de wereld. Het is een van de snelst groeiende planten op aarde. En word al eeuwen gebruikt voor diverse toepassingen als voedsel, onderdak, brandstof en kleding. Het Bamdino slabbertje is gemaakt van zacht vervormbaar kurk. De kurk die gebruikt word, is afkomstig uit het Qin-Ling gebergte van Noord China. Het aanbod van kurk in China is overvloedig. Kurkbossen worden o. a. ingezet voor het voorkomen van bodemerosie. Het oogsten van kurk is niet schadelijk voor de boom; de buitenste schors herstelt zich snel. De gemiddelde levensduur van een kurkeik 150 tot 200 jaar. De bamboe en kurk woren vrij van kunstmest en pesticiden geteeld. De productie van Bambu vind plaats in China. Het is het eerste bedrijf in China waar Fairtrade Original zaken meedoet. Dit maakt de Bamdino cadeauset een fairtrade, duurzaam en origineel cadeau!
 Bamdino bamboe bestek 

♥ Walk on Earth ♥

Monks at Pongua falls, Vietnam by Dang Ngo 

People usually consider walking on water or in thin air a miracle. But i think the real miracle is not to walk either on water or in thin air, but to walk on earth." 
♥ Thich Nhat Hanh ♥ 

(H)EERLIJKE PAASEITJES

 Tony Chocolonely paaseitjes 

Ze zijn er weer de (H)eerlijke paaseitjes van Tony Chocolonely! Nog eventjes en dan is het Pasen. De chocolade kippen bij Tony Chocolonely hebben prachtige paaseitjes gebroed, iets groter dan een kievitseitje. Twaalf stuks om precies te zijn verpakt in een schattig eierdoosje.  Elk doosje bevat een combinatie eitjes van; puur, melk en praline. Tony Chocolonely strijdt voor een slaafvrije chocolade industrie. De missie van Tony Chocolonely  is het uitbannen van kinderarbeid en (kind)slavernij. Met haar fairtrade chocolade project probeert Tony Chocolonely cacao boeren een sterkere financiële positie te geven. Dus support Tony Chocolonely en eet fairtrade chocolade! De (H)eerlijke paaseitjes zijn verkrijgbaar bij Milagros Mundo. Dus wees er als de kippen bij!
 new arrival  


vrijdag 24 februari 2012

★ FREAKY FRIDAY ★


Being yourself, 
being who you are 
Keeping your innerchild alive.
Is a succesfull rebellion !!! " 

 Have a wonderful weekend  

♥ VIVA BRASIL ♥

" RIO EXTRAVAGANZA "

♥ VIVA BRASIL 


Deze week werd wereldwijd carnaval gevierd. Werelds bekendste, kleurrijkste en spectaculairste carnaval vind plaats in Rio de Janeiro,  Brazilië. Het Carnaval van Rio de Janeiro is het absolute hoogtepunt van het jaar voor iedere Braziliaan..De grote Sambascholen stelen stuk voor stuk de show tijdens de optochten in de Sambo Drome. Deze scholen, Escolas de Samba, hebben in Brazilië dezelfde status als grote internationale voetbalclubs. Maar de sambascholen drijven vooral op de passie en inzet van     de eenvoudige Carioca (inwoner van Rio de Janeiro). Het hele jaar wordt op de sambaschool door deze carioca’s gezongen of gedanst (deelname aan de kostuumgroepen), genaaid (kostuums) of gebouwd (kostuums en praalwagens), percussie gespeeld ( in de Bateria ) en de strakke organisatie ondersteund. De rijke cultuur van Brazilië, met invloeden uit diverse culturen als; Pre-Colombiaans, Spaans, Portugees, Afrikaans,etc. , zorgt voor een  uiteindelijke indrukwekkende resultaat getoond in een onvergetelijke parade!
Geen boerenkiel en hoempapa muziek en Prins Carnaval. Maar een zinderend feest met een sensationeel kleurrijke carnavals parade in de Samba Drome. Inspirerend en kleurrijk op de ritme van het swingende Samba muziek. En prachtige exotische Samba koninginnen gehuld in  bijzonder mooie verenkostuums bewerkt met kralen en pailletjes. Vier dagen en nachten lang vervangt de Folia (gekte en plezier) van het carnaval de harde werkelijkheid van het leven. Even worden de dagelijkse zorgen en beslommeringen vergeten en staat het leven in het teken van kleurenpracht, Samba en dans !  


dinsdag 14 februari 2012

zaterdag 11 februari 2012

☆*"¨DOE & DROOM BEURS¨`*☆

" OPVOEDEN VANUIT HET HART "

zondag 12 februari 2012
Spant - Bussum

De Doe en Droom beurs is een beurs voor het hele gezin. Het is een belevenis beurs voor ouder en kind onder het motto: " Opvoeden is leuk! ". Een informatieve beurs over opvoeding en welzijn anno NU. Er worden diverse workshops gegeven, er zijn kinderactiviteiten, lezingen en er is een productenmarkt. Milagros Mundo is ook van de partij. http://www.bijpurple.nl/ 

         Wat is er te doen?

★ Workshops (o.a. kinderyoga, droommeditatie en de speciale workshop 'Ontdek je beschermengel')

★ Activiteiten (o.a. kookles, gezinsmetamorfose, massages geven/ontvangen, muziek maken en optredens

★ Lezingen (o.a. over leerproblemen, dyslexie, pubers en posifief opvoeden)

★ Informatiemarkt (met o.a. informatiestands over leer- en gedragsproblemen voor hooggevoelige kinderen )

★ Produktenmarkt ( leerzaam speelgoed, kinderkamer decoratie, boeken, etc.)

★ Gezonde drankjes en hapjes café


Dus kom morgen naar de Doe en Droom beurs, laat je informeren en beleef. Ga op ontdekkingsreis met je kind!

Doe en Droom Beurs
Spant
Dr. A. Kuyperlaan 3
Bussum
10:00 - 17:00

 

vrijdag 10 februari 2012

A JOYFULL WEEKEND !

God is a DJ
Life is a dance floor
Love is the rhythm
You are the music
 PEACE & LOVE 

woensdag 8 februari 2012

VOLLE MAAN (IJSMAAN)


De volle maan van deze maand word ook wel de IJsmaan genoemd. Dit omdat het in de koudste en guurste periode van het jaar valt. De IJsmaan is een moment van bezinning en staat symbool voor diepgang. De viering van de IJsmaan heeft als doel dat je de basis legt wat je het komende jaar wil gaan zaaien en natuurlijk wil gaan oogsten. Een volle maan voor een nieuwe start 
dinsdag 7 februari 2012

HEMELSE CHOCOLA♥ Heavenly chocolate from the heart 
 

De Maya's en de Azteken geloofden dat de zaden van de cacaoplant uit het paradijs kwamen. Zij geloofden dat cacao hemelse voedsel was van de goden. Cacao werd gegeten voor vitaliteit en kracht. Vandaag de dag is bewezen dat het eten van chocolade endorfine aanmaakt wat voor het ultieme geluksgevoel zorgt. Divine chocolate is chocolade vervaardigd uit eerlijke cacao bonen uit Ghana, middels milieu- vriendelijke cacaoteelt. Dit maakt dat Divine chocolade niet alleen hemels is maar ook (h)eerlijk.
 • ♥ Divine maakt fairtrade chocola van eerlijke cacao uit Ghana
 • ♥ Divine is voor 45% in handen van de cacaoboeren (uniek in de wereld)
 • ♥ De cacaoboeren zijn verenigd in een nationale coöperatie: Kuapa Kokoo


   Hemelse valentijnstips:
  ♥ Dark chocolate covered salted fudge; gezouten caramel brokken gedompelt in een laag pure Divine chocolade. Het ziltige in combinatie met het zoete karamel en pure chocolade zorgt voor een bijzonder (h)eerlijke smaaksensatie. Verkrijgbaar bij Milagros Mundo.

  ♥ Divine Chocolate for a Divine person ♥
  ♥ White chocolate & strawberry heartsEen bijzondere Valentijnstip van romige witte chocolade hartjes met gedroogde stukjes aardbei. Een ware hemelse verrassing! Verkrijgbaar bij Milagros Mundo
  ♥ Heavenly chocolate for chocolate lovers ♥


maandag 6 februari 2012

♥ WINTERBLUES REMEDIE ♥

Duurzame Soja Massage kaars 
A treat for the senses....
 Een verrassend en origineel Valentijns cadeau  

Deze ambachtelijk gemaakte soja massage kaars uit Thailand is een weldaad voor de zintuigen. Een (h)eerlijke geurkaars waarvan de gesmolten was direct te gebruiken is als warme massage olie. Het ultieme valentijnscadeau  voor een winter romance bij kaarslicht !
Magisch: door contact met de huid verandert de vloeibare was in zachte hydraterende olie
Aromatherapie: elke kaars bevat 2% plantaardige vitamine E en 2,5% zuivere etherische olie
Sensueel: de gecombineerde werking van de verschillende etherische oliën, stimuleren de zintuigen en zij verzachten en voeden de huid

Voordelen van Sojakaarsen
Sojakaarsen hebben de volgende voordelen ten opzichte van paraffinekaarsen:
♥ De Sojakaars  heeft 40 branduren, een sojakaars brand langer dan paraffinekaarsen
♥ Vlekken van sojakaarsen zijn gemakkelijk met warmzeepsop te reinigen
♥ Sojawas wordt puur gewonnen uit soja zaadjes en is dus een 
basisproduct dat niet alleen plantaardige en hernieuwbaar
 is, maar ook gezond en biologisch afbreekbaar
♥ Sojakaarsen produceren minder roet en dragen zo bij om een betere luchtkwaliteit te behouden
 Sojakaarsen geven meer geur af. Bij toevoeging van sojaolie, wordt het smeltpunt van de kaars lager. Hierdoor zal de kaars “kouder” branden en wordt de geur sneller verspreid.
Duurzame verpakking-recycle kraft papier, tekst op de verpakking is bedrukt met soja inkt
De kokosnoot is herbruikbaar en tevens te gebruiken als drijfkaars.
Verkrijgbaar in drie verschillende geuren: kokos, mango en oranjebloesem  voor minimaal 8 full body massages. http://milagrosmundo.blogspot.com/2011/07/summer-beauty-tip.html
Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland 


vrijdag 3 februari 2012

✮ FREAKY FRIDAY ✮


STOP - PAUSE - LISTEN
Breathe in.. Breathe out..
RELAX & ENJOY 
YOUR WEEKEND!
Peace 

donderdag 2 februari 2012

♥ A small winter love affair ♥

With love from Peru

New arrivals - ( H )Eerlijke winter comfort voor de allerkleinsten uit het Andesgebergte, Peru. Deze schattige kinderwanten zijn gebreid van Alpaca wol. Heerlijk warm en superzacht. En ze komen in schattige paartjes; kikkers & lieveheersbeestjes.  Nu verkrijgbaar bij Milagros Mundo:   14,50