vrijdag 17 augustus 2012

❀ SUMMER BREAK ❀

Milagros Mundo is taking a Summer Break!
20 augustus t/m 30 augustus 2012
zijn wij gesloten. 
Excuses voor het ongemak.
Vrijdag 31 augustus 2012 kunt u 
weer bij ons terecht.
A bien tôt 
Lets make the summer of 2012
R
idiculously Amazing!
NJOY 
 

ENDLESS SUMMER TUNES

PUTUMAYO WORLD MUSIC
Haal de wereld in huis met de cd's van Putumayo World Music. Milagros Mundo heeft een prachtige veelzijdige collectie Putumayo cd's.  Putumayo staat al jaren bekend om haar fantastische cd's met muziek van de beste artiesten uit heel de wereld. De cd's worden altijd zorgvuldig samengesteld en zijn herkenbaar aan haar kleurrijk geïllustreerde cd covers. Milagros Mundo heeft  onder andere de Yoga cd voor Yoga, Meditatie en ontspanning. Maar ook kinder cd's met kinderliedjes en cd's voor de allerkleinsten met traditionele slaapliedjes uit heel de wereld. Het zijn dus niet alleen vrolijke tunes om op te dansen. De collectie bevat ook cd's  met heerlijke muziek voor een zwoele zomernacht. Zoals de cd African Blues. Muziek om je te wanen in verre landen en om vakantie herinneringen mee op te halen. Wie wil niet het  gevoel hebben van een eindeloze zomer. De zon voor altijd in huis met de wereldse ritmes van Putumayo. Een mooi cadeau voor de muzikale liefhebber of gewoon een muzikale traktatie voor jezelf  €14,50maandag 13 augustus 2012

MONDAY BLUES

" Life is a rollercoaster. You can either scream every time you hit a bump or you can throw your hands up in the air and Enjoy the Ride! "  

" Have a wonderfull week! "

woensdag 8 augustus 2012

☆ JOY IS CONTAGIOUS ☆

To get the full value of a joy.
You must have somebody to divide it with.
~ MARK TWAIN ~
The scent of luscious Pineaple
OH JOY! Dit zeepje is met liefde gemaakt in exotisch Thailand. Elk stukje zeep is uniek omdat het met de  hand gemaakt en gesneden word. De zeep word met 100% natuurlijke vetten gemaakt. Dierlijke vetten zijn 100% uitgesloten. Het basis recept van de zeep bestaat uit rijst olie, kokosnoot olie, olijfolie en hoogwaardige palm olie. Deze combinatie zorgt er voor dat de zeep een verzorgende, zuiverende en vochtinbrengende  werking heeft op de huid. De zeep is gemaakt in de vorm van een wens ster en heeft de geur van de tropische vrucht ananas. Handig verpakt in een katoenen zakje waarmee je je ook kunt schrubben. Een natuurlijk en eerlijk cadeautje voor een vriendelijke prijs van € 4,95. Een cadeautje om blij van te worden of iemand mee te verblijden.
☆ Share the Joy ☆

dinsdag 7 augustus 2012

CAPIZ SCHELPEN LAMPEN

 With love from the Philippines

NEW ARRIVALS ~ Na lang wachten vandaag eindelijk gearriveerd. Prachtige handgemaakte Capiz schelpen lampen.  De capiz schelp is een platte oesterschelp die voornamelijk veel voorkomt in de zee rondom Indonesie en de Filipijnen. De capiz schelp is vrij plat en licht doorlatend, hierdoor uitermate geschikt voor het vervaardigen van decoratie. In de Spaanse koloniale tijd werden capiz schelpen gebruikt in plaats van glas  in de vensters van huizen en kloosters. De capiz schelp zorgt voor praktisch goed licht.  Maar ook voor bijzonder mooi sfeerlicht. De capiz lamp is een echte eyecatcher voor in huis. Milagros Mundo heeft vier verschillende modellen in haar assortiment; Oblong € 99,95 (45 cm hoog, 28 cm doorsnee ),Bol  xl € 69,95 (35 cm doorsnee), Squash xl  € 219,95 (40cm hoog, 70 cm doorsnee) en de Waterfall xxl € 359,95 (210 lang, 40 cm doorsnee).
Waterval xxl 
Squash xl 
Bol xl 
Oblong

vrijdag 3 augustus 2012