zaterdag 29 september 2012

☾✧ HAPPY FULLMOON

Shoot for the Moon, jump for Joy  and believe in Magic 

Tonight is full moon. Aries full moon rises and invites you to reinvent, be bold, take radical steps towards expressing your individuality. Go forth! 

Be Bold, Never Regular 

dinsdag 25 september 2012

SUNDAY MARKET

Milagros Mundo on location
Weekendtip ~ Rain or Shine; Aanstaande zondag 30 september staat Milagros Mundo op locatie! Dit keer staan wij op de Sunday Market in IJburg, Amsterdam. De locatie is de jachthaven van IJburg. Een funky markt met mooie en bijzondere producten, een proeverij aan heerlijke lekkernijen, kinderpret en gezellige terrasjes.

SUNDAY MARKET
zondag 30 september
12:00 - 18:00
Tijn Taconiskade
IJburg Amsterdam
toegang gratis


☆ DON'T FORGET TO SMILE ☆

 I like people  who smile when its Raining.

WITH LOVE FROM PERU

  AUTUMN COSY  
New arrivals ~ Funky gekleurde beenwarmers en sokken. Grof gebreid 100% schapenwol. 

zaterdag 22 september 2012

♥ WEEKEND BLISS ♥

Breathe in Joy and Strength.
Breathe out Wisdom and Peace.
♥ 

Wishing you all a Blissfull weekend 

ॐ CHAKRA INSPIRATIE ॐ

 With love from India
Deze prachtige journals zijn handgemaakt in India van ongebleekt handgeschept papier. De kaft van iedere journal is in het sanskriet beschreven met goud. Iedere cover is beschilderd met een chakra symbool. De journals zijn gelinieerd. Ideaal om inspiraties, notities en dromen te noteren. Een mooi geschenk om iemand of jezelf te verblijden ❤
21 x 15 x 1,4 €8,95
 


 donderdag 20 september 2012

SWAN MARKET XXL ROTTERDAM

De lifestyle markt van Rotterdam!
 Rain or shine ~ Aankomende zondag 23 september staat Milagros Mundo in Rotterdam op de Swan Market XXL. De Swan Market is de lifestyle markt van Rotterdam. Een lifestyle  markt waar je los kunt gaan op mode, interieur, kunst, vintage, accessoires en allerlei hebbedingen. Er is ook gedacht aan kinderpret! Naast shoppen kun je ook onder het genot van een  heerlijk hapje en drankje genieten van de tunes van deejays en diverse optredens. De Swan Market XXL-editie vind plaats op het prachtige  eventdeck van het Museumpark te Rotterdam. Het Museumpark is uitstekend bereikbaar met openbaarvervoer  en onder het Museumpark bevind zich een parkeergarage. 

Swan Market XXL
zondag 23 september 2012
12:00 ~ 20:00
Museumpark Rotterdam
Milagros Mundo op locatie!

woensdag 19 september 2012

HOMEDECO WANAHAVES

❀ PILLOW TALK 

Oh joy! ~ Milagros Mundo heeft een aantal nieuwe kussens in haar assortiment. Zijn ze niet mooi?! Deze prachtige  kussens zijn ambachtelijk gemaakt in India. Ze zijn kleurijk geborduurd met folkloristische patronen. De kussens zijn verkrijgbaar in diverse maten, gemaakt van katoen of jute. De bont geborduurde kussens zijn echte eyecatchers. Naast kleur geven ze je huis een funky bohemian look. True homedeco wanahaves! Verkrijgbaar vanaf €29,95.

 Fijn geborduurd handwerk bewerkt met kraaltjes


 Folkoristische patronen

  Geborduurd vilt

 Funky kleurtjes

ECO FRIENDLY TURTLE BAGS

 Made with love in Sri Lanka

New arrivals ~ De handige katoenen Turtle stringbags zijn weer in ons assortiment verkrijgbaar. Het is de perfecte boodschappentas ter vervanging van de plastic tas. De Turtle stringbags worden Fair trade gemaakt in Sri Lanka. Ze zijn milieuvriendelijk, handig, compact mee te nemen en super sterk! Met de aankoop van de stringbag steun je het Turtle Conservation project,Rekawa in Sri Lanka. Dit project zet zich in voor het behoud van de met uitsterven bedreigde zee schildpad. De  stringbags zijn bij Milagros Mundo verkrijgbaar in diverse funky kleurtjes voor €5,95 per stuk. http://www.tcpsrilanka.org 
Zeg nee tegen plastic! 
Gebruik een Turtle Bag!
Hot pink
Agua
Lime green
Tomatoe red

zondag 16 september 2012

CAPIZ WATERFALL LAMP

" It's all about the light "

Onlangs zijn deze foto's binnen gekomen van een verkochte Capiz waterfall lamp xl.  De fair trade design lamp uit de Filipijnen heeft een prachtige plek gekregen in een villa in Belgie. En zie wat een prachtig resultaat! 

LOVE SHINE

"Like the Moon, come out from behind the the clouds . Shine ~ Buddha "
Wishing you all a blissfull day 
Peace & Love 


zondag 9 september 2012

☆ FUNKY RETRO DECORATIE ☆

Honeycombs
funky kleurtjes
Met deze Funky retro honeycombs van Petra Boase vrolijk je iedere ruimte op. De kleurrijke pompom bollen zijn gemaakt van rijste papier; even openvouwen en klaar. Je kunt de honeycombs op oneindig veel manieren gebruiken. Als decoratie-stuk zou je de bollen kunnen schikken in een grote hoge glazen vaas  of in een fruitschaal. Je kunt er ook een vrolijke slinger van maken of een mobiel. De honeycombs zijn verkrijgbaar in de meest funky kleurtjes en in drie verschillende maten; small, medium en large. Zo kun je aan iedere gelegenheid kleur geven. De funky retro honeycombs zijn bij Milagros Mundo  in the mix verkrijgbaar in setjes vrolijke  kleuren gecombineerd in  diverse maten. Mix matched setjes  van 8 stuks  verkrijgbaar vanaf  € 8,95.
1001 mogelijkheden 
Party Fun!

zondag 2 september 2012

♥ SUNDAY BLISS ♥

It is not the Happy people
 who are Thankfull;
 It is Thankfull people 
who are Happy
 

♥ Gratitude 

Love & Peace 


ॐ GLOBAL MALA FESTIVAL ॐ

 " Celebrate life conciously "

Op Global Mala dag zetten yoga scholen over de hele wereld zich in voor het goede doel met het focus op duurzaamheid en gelijke rechten voor iedereen. In Amsterdam word op 22 september door Natural Yoga de derde editie van het Global Mala Festival georganiseerd. http://globalmalafestival.com Het festival word gehouden in het eco-concious Krasnapolski hotel in hartje  Amsterdam. Global Mala dag Amsterdam start met een Yoga Flashmob op de Dam georganiseerd door Yoga magazine. De opening van het Global Mala festival in het Krasnapolski volgt hierna om 13:00. Het dag vol Yoga, Meditatie, muziek, dans, meditatie, kunst, etc. En een veel belovende programma met diverse vooraanstaande Yoga gast docenten en optredens van diverse artiesten. Voor de aller kleinsten is er een speciaal kinder programma. Het festival komt ten goede aan Plant A Billlion Trees. Van iedere euro winst word een boom geplant in het regenwoud van Brazilie ƸӜƷ
Global Mala Festival
A day of Love   Peace ☮ Joy & Hope 
22 september 2012 
NH Grand Hotel Krasnapolski
Amsterdam
13:00 - 23:00