zondag 28 april 2013

♕ READY FOR KINGSDAY ♕

Lord Ganesha for Goodluck & Peace  

Lord Ganesha is een zeer populaire Hindu god in India. En niet alleen om zijn symphatieke uiterlijk. Ganesha staat altijd aan het begin van iets nieuws. Hij wijst je de weg en is de God van de wijsheid, brengt geluk en zorgt voor vrede en rust in huis. 

Speciaal gezeteld op een authentieke vintage Pauwen troon zit Ganesha in de Milagros Mundo etalage. Ter ere van de kroning van ons nieuwe koninklijke echtpaar Willem Alexander en Maxima op 30 April 2013 ♕ 


 Milagros Mundo is er klaar voor!

 Ganesha in een oranje getinte etalage 


 Lord Ganesha


vrijdag 26 april 2013

⥤◈⥢ FOLLOW THE SUN ⥤◈⥢

"Within every woman there is a wild and natural creature, a powerful force, filled with good instincts, passionate creativity, and ageless knowing. Her name is Wild Woman, but she is an endangered species. Though the gifts of the wildish nature come to us at birth, society's attempt to "civilize" us into rigid roles has plundered this treasure, and muffled the deep, life-giving messages of our own souls. Without Wild Woman, we become over-domesticated, fearful, uncreative, trapped."  

by Clarissa Pinkola Estes


donderdag 25 april 2013

✰ Milagros Mundo op locatie ✰


 All you urban hippies and treasure hunters out there! See you at the next festival market. 
Milagros Mundo is comming to you!


Tijdens het grote
✰ Bevrijdings Festival 5 Mei 2013  
op het Westergasterrein te Amsterdam 
The Sunday Market vs Het Vrije Westen
 >> Save the date! << 
More details soon!!! dinsdag 16 april 2013

BE BOLD ★ BE BRIGHT ★ LIVE A COLORFUL LIFE

★ Iris Apfel 

Talking about the Life in your years and definitely not the years in your life.


Inspirational lady and one of the oldest style icons alive. The divine  Iris Apfel (born August 29, 1921) is an American businesswoman, interior designer, and fashion icon quotes:


“You only have one trip you might as well enjoy it”


zaterdag 13 april 2013

❀ VIVA MEXICO ❀

With love from Mexico


New arrivals ~ Oh joy! Deze eye candy votive kaarsjes zijn echte wannahaves. De kaarjes zijn handgemaakt in Mexico. Heel decoratief en zorgen voor mooi kaarlicht. De huis altaar kaarsjes zijn met diverse afbeeldingen verkrijgbaar, van vintage Mexicaanse filmposter taferelen, Reli kitsch tot Frida Kahlo. De kaarsjes zijn 4,95 per stuk en navulbaar. Een origineel en lief cadeautje! 


❀ Virgen de Guadelupe ❀


 Frida Kahlo ❀
vrijdag 12 april 2013

woensdag 10 april 2013

★ SWANMARKET XXL FESTIVAL ★

SWAN MARKET
de lifestyle markt van Rotterdam


Weekend tip ~ Milagros Mundo op lokatie! All you Urban Hippies out there! Grijp je kans en kom zondag 21 April  shoppen voor Funky eclectic lifestyle producten van Milagros Mundo op het Swan Market XXL Festival te Rotterdam. 


 Zondag 21 April  vind het Swan Market XXL Festival plaats op het eventdeck van het Museumpark van Rotterdam. De Swanmarket is de Lifestyle markt van Rotterdam. De Swanmarket is geinspireerd naar de Camden markt in het hippe London. Het is dit keer een extra grote editie. Dus kom  zondag  21 April naar het Museumpark in Rotterdam en laat je inspireren op de Swan Market XXL Festival. Een lifestyle markt waar je los kunt gaan op interieur, kids design mode, vintage, sieraden, accesoires en betaalbare kunst. Naast shoppen kun je je ook verlekkeren aan mooie biologische producten, lekker eten  en drinken. Voor de kids is er een zweefmolen en luchtkussen. Er is een terras, life entertainment en  Dj Fabuloes gaat lekkere plaatjes draaien. De Swanmarket heeft de ingrediënten voor een gezellige zondag in Rotterdam!!

SWAN MARKET XXL FESTIVAL  
zondag 21 April
12:00 - 19:00
Museumpark
Rotterdam
gratis entree 


¡ Sunday Shopping !


Milagros Mundo op locatie


❀ FOOD FOR THOUGHT ❀

Do Good, Buy Good , Feel Good!dinsdag 9 april 2013

♥ FUNKY NEW ARRIVALS ♥

With love from Senegal

 New arrivals ~ Funky gekleurde fair-trade woon accessoires voor de Urban Hippy met een eclectische lifestyle. Vrolijke gerecyclede plastic gieters. Diverse gekleurde matten voor op het balkon, op het dakterras, het park of gezellig voor in huis. Ook zijn er  traditioneel manden uit Senegal binnengekomen. Ambachtelijk gevlochten in verschillende maten en kleurcombinaties. De grotere funky manden zijn bij uitstek zeer geschikt als wasmand of  speelgoed mand. Alle producten worden met liefde  ambachtelijk gemaakt en met de hand geselecteerd door Milagros Mundo dit maakt dat elk item uniek is 


♡ ZOET & ZILTIG ♡

Melk chocolade, stukjes caramel en korreltjes zeezout


" Uitverkoren en bekroond "

OH JOY!  De Tony's familie heeft er weer een nieuw lid bij: melkchocolade met karamel én korreltjes zeezout. Deze reep viel als limited edition zo goed in de smaak dat deze onweerstaanbaar lekkere reep vast toegevoegd is in het assortiment van Tony's Chocolonely. Deze nieuwe Tony’s telg is de ultieme combinatie van zoet & ziltig. Het is een (H)eerlijke melkchocolade reep met stukjes karamel en een korreltjes zeezout. Hij weegt 180 gram (net zoals zijn broers en zussen) Uitverkoren en bekroond als winnaar is de reep gehuld in een feestelijk oranje jasje.

 Nu ook verkrijgbaar bij Milagros Mundo