donderdag 30 januari 2014

♥ WINTER BLUES REMEDIE ♥

ॐ  Winter blues recept 
Verse gember thee een verwen kruidenelixer, een weldaad voor de geest, het lichaam en de ziel. 
Een klassiek recept uit Zuidoost-Azië om jezelf te verwarmen tijdens de winterdagen en een heerlijke oppepper om de dag te beginnen is huisgemaakte verse gember thee met citroen, limoen en honing. Het recept van verse gember thee is tevens een eeuwen oude remedie bij griep en verkoudheid. Gember heeft verwarmende en een geneeskrachtige werking. Citroen en limoen bevatten beide een hoog gehalte vitamine c, een belangrijke vitamine om je imuum systeem te versterken. Limoen geeft een bite en is iets minder zuur dan citroen. Hoe meer verse gember hoe krachtiger de thee. Honing toevoeging in de verse gember thee is naar smaak. Zelf voeg ik graag ook nog verse munt toe. Dit winter blues recept haal je in een mum van tijd uit je winterdip! Time for Bliss......


ॐ Ingredienten 

gekookt water
 gember
limoen
citroen
honing


Bereidings wijze voor 1 grote kop thee:
Snijd 1 of 2 dunne plakjes gember van ongeveer 3 cm bij 2 mm doorsnee af. Kneus de gember voorzichtig. Zo komt het sap van de gember makkelijker vrij. Leg de gekneusde stukjes in het kopje. Vul het kopje half met koken water.  Halveer de citroen en limoen. Gebruik 1 derde deel van het halfje. Knijp een limoen schijf en een citroen schijf uit. Vul het kopje aan met kokend water. Voeg het sap toe en naar smaak honing. Laat de ingrediënten even trekken voor je het nuttigt. Enjoy!

 *** Zelf voeg ik verse munt toe en bereid ik altijd een volle thermoskan voor een paar kopjes. Voordeel is dat de ingrediënten zo goed kunnen trekken en krijg je een heerlijke krachtige thee. Het laatste kopje is het lekkerst! 



donderdag 23 januari 2014

✿ HANDMADE WITH LOVE ✿

✿ GEHAAKTE RAMMELAARS 

New arrivals ~ Oh joy! Gehaakte rammelaars in vrolijke kleurtjes, elk uniek en handgemaakt met liefde 


dinsdag 21 januari 2014

♥ TONY'S CHOCOLONELY ♥

(H)eerlijke Chocolade

Nom nom nom ♥ New stock arrival Tony's Chocolonely chocolade. Onder andere de heerlijke melk chocolade reep met karamel en korreltjes zeezout. Een hemelse combinatie! Ook zijn de Hartenkreet chocolade harten er weer. De Valentijn tip om je geliefde te verrassen of om een geliefde een hart onder de riem te steken. Achter op de verpakking is ruimte voor een persoonlijke boodschap 

Spreading the love with Fair chocolate hearts! 


maandag 20 januari 2014

♡ FUNKY & FAIR CERAMIC ♡

New Stock  Arrivals  

Colorful funky & fair ceramic for the urban hippy with a bohemian lifestyle. Handcrafted with love in Mexico, Vietnam and Morocco.


⊰✲⊱ BLUE MONDAY 2014 ⊰✲⊱

♥✿♪♫  BLUE MONDAY MOOD BUSTER ✿♪♫


" Music gives a soul to the universe, wings to the the mind, flight to the imagination and life to everything." ~ Plato


Lets lose the monday blues!!!

 Music gives color to the spirit, enjoy!



woensdag 1 januari 2014

✩ HAPPY NEW YEAR ✩

♡ HAPPY NEW YEARS WISHES FOR YOU 


Wishing all off you urban hippies & bohemian treasure hunters out there a healthy and magical New Year! May 2014 be filled with  sparkles, good vibes and lots of smiles May every day glow with happiness and joy And may all your dreams come true. Dream Big! Most important off all Enjoy!!! 


♡ Love, Peace & Light always