vrijdag 11 november 2011

DAG VAN DE DUURZAAMHEID


11 - 11 - 11
Op deze bijzondere datum zijn door het hele land de gehele dag allerlei duurzame activiteiten georganiseerd in het teken van duurzaamheid. Vanacht is de Dag van de duurzaamheid ingeluid met de Nacht van de duurzaamheid. Een waar duurzaamheidsfeest in de Heineken Music Hall met o.a. Cabaret, Nynke Laverman, Blof en DJ Isis. 
gerecyclede snoeppapier
In Amsterdam word bijvoorbeeld op het Nieuwmarkt vandaag een duurzame vismarkt gehouden. Een hedendaagse versie van de nostalgische vismarkt zoals die ooit van 1840 tot 1938 op Nieuwmarkt gehouden werd toen dagelijks verse Zuiderzee vis werd aangevoerd. 
Vandaag zal ik in Milagros Mundo extra aandacht besteden aan Duurzame cadeautjes. Informeren over cadeautjes gemaakt van geryclede materialen, zoals tassen van gerecyclede vogel voerzakken,tassen gemaakt van de binnenband van een fiets of kleurrijke decoratie van snoeppapier. Maar ook  informeren over producten gemaakt uit duurzame bronnen. Zoals de verschillende Soja kaarsen die Milagros Mundo heeft.
Wie wil er nou geen Duurzaam Feel Good cadeautje !Wie vandaag 11-11-11 om elf uur Milagros Mundo als eerste binnen stapt word verrast met een Duurzaam cadeautje Soja Massage Kaars