zondag 23 december 2012

★ FUNKY XMAS MARKET ★

 In the mood for Xmas 


Funky & Fair Xmas shopping

Vandaag zondag 23 december vind op Cultuurpark Westergasfabriek het Funky Xmas Market plaats. Het terrein is omgetoverd tot één grote gezellige Kerstmarkt.  Zowel binnen als buiten staan ruim 200 funky stands van ontwerpers en andere creatives met unieke producten, zoals interieur spullen, keramiek, sieraden, mode, design, vintage en kids’ stuff, die allen uitpakken met special xmas gifts. De plek voor originele kerstcadeautjes. Milagros Mundo is ook van de partij! 

★ Wij staan ook met een kraam op deze market  met Funky & Fair Xmas goodies. Je kunt ons vinden in de Zuiveringshal West 


Proef van de lekkere kersthapjes uit de verschillende keukens en niet te vergeten overheerlijke warme glühwein en chocomelk! Verder is er plenty to do; je kunt er schaatsen op het ijsbaantje, je laten schminken als elfje, meedoen aan een workshop of gewoon genieten van de verschillende live optredens, met uiteraard special Xmas songs! Get in the mood for Xmas with, come Xmas shopping for  the most funky Xmas presents ever!


 Zondag 23 December

12:00 ~ 18:00

Cultuurpark Westerpark

Amsterdam
Buiten 
&
Binnen:
Zuiveringshal West
Openbare verlichting
Machine gebouw

Gratis entree
Gratis parkeren op Zondag