woensdag 18 december 2013

♡ CHOCOLATEMAKERS ♡


Chocolade met een goed verhaal

Yummie! New stock ~ (H)eerlijk ambachtelijk gemaakte chocolade uit Amsterdam.

 Het zijn de bijzondere chocolade repen van de Chocolatemakers ambachtelijk en met liefde gemaakt in Amsterdam. De 'Gorilla bar" was hun eerste product. Een chocolade reep met een zeer krachtige smaak. Gemaakt van biologische cacaobonen uit Virunga, Congo. De cacao plantages in Congo bevinden zich rondom het Virunga National Park waar de laatste berg gorillas leven. Door het verbouwen van biologisch cacao word inkomen gegenereerd en zal het leefgebied van de  berg gorillas beschermd blijven. De Gorilla bar is er in puur 68% cacao, hij word de 'Silverback" genoemd en in melk 37%.Tres Hombres

De Tres Hombres repen zijn ambachtelijk gemaakte repen van fairtrade cacao uit de Dominicaanse Republiek. De cacaobonen zijn op authentieke wijze duurzaam getransporteerd over zee met de prachtige schoenerbrik de Tres Hombres. De Tres Hombres is ambassadeur voor duurzame handelsvaart. Van iedere reep gaat 30ct naar onderhoud van de schoenerbrik. De Tres Hombres puur 75% is een reep met een intense smaak en bevat gebrande cacao nibs. De Tres Hombres melk 40% bevat op eiken hout gerookt zeezout. Nom, nom, nom. Een onweerstaanbare combinatie van zoet en ziltig.  


De bijzonder (H)eerlijke repen van de Chocolatemakers word in een beperkte oplage gemaakt voor speciaalzaken. Ze zijn speciaal verkrijgbaar bij Milagros Mundo vanaf  2,95.