vrijdag 17 juni 2011

AMSTERDAM ROOTS FESTIVAL

Milagros Mundo op het Roots Festival

Het is  weer zover volgende week begint het jaarlijks terugkerende Amsterdam Roots Festival. Het Festival staat vijf dagen lang in het teken van muziek uit alle windstreken.

De eerste drie dagen; woensdag 22 juni tot en met zaterdag 25 juni is er het Roots Indoor. Smaakmakers uit de wereldwijde schatkamers van de muziek staan garant voor een avontuurlijke programmering. Met concerten in
 het Tropentheater, Sugarfactory, Paradiso en de Melkweg. Gedurende de week staan er ook 5 prachtige muziekfilms geprogrammeerd in de Melkweg. De week word zondag 26 Juni feestelijk afgesloten in het Oosterpark met het Roots Open Air Festival. Het Festival  is een proeverij van culturen in het teken van muziek uit alle windstreken. Er zijn verschillende podia met internationale artiesten, workshops en er is een wereldmarkt. De werelkeuken word vertegenwoordigt met  eet standjes. En voor de kids is er het Kids Roots met entertainment en diverse workshops. Milagros Mundo heeft een plekje bemachtigt op de wereldmarkt en staat tegenover de Dancecourt. Voor de programmering:
 Het Roots Open Air is gratis toegankelijk.


Come and Enjoy!

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland
+31(0)20-7726750