woensdag 15 juni 2011

Steun straatkinderen in Bali
Handmade in Bali
Met de aankoop van  deze vrolijke popjes steun je de stichting Yayasan Kasih Peduli Anak in Bali.De stichting helpt straatkinderen op Bali.

Het prachtige Bali staat wereldwijd bekend als paradijs en vakantie oord maar kent ook veel armoede en straatkinderen. De stichting YKPA is in 2007 begonnen met het lesgeven van straatkinderen op het strand .       

 Naast educatie krijgen de kinderen ook goede voeding, onderdak, zorg en liefde. Ook worden de kinderen sociale en praktische vaardigheden geleerd om later op eigen kracht verder te gaan.Hiermee biedt YKPA de kinderen niet alleen een toekomst, maar doorbreekt zij ook de negatieve cirkel van ongeschoolde jongeren die onder andere in de criminaliteit of prostitutie terechtkomen en daardoor ook vaak HIV besmet raken.Stichting YPKA helpt ook kansarme kinderen als wezen en gehandicapte kinderen.
Om structureel de opvang, zorg, voeding en educatie  van de kinderen te kunnen garanderen is stichting Yayasan Kasih Peduli afhankelijk van particuliere donaties.
In Nederland is  de Stichting Terimah Kasih voor YPKA opgericht.
De handgemaakte poppetjes zijn 23 cm groot en komen elk in een mooi voile tasje. De popjes en het textiel van de popjes zijn gedoneerd door bedrijven. De kinderen stylen de popjes met vrolijke kleurtjes en maken  de outfits  tijdens handvaardigheidsles. Zo is ieder popje uniek.
Dus steun stichting Yayasan Kasih Peduli Anak met de aankoop van deze vrolijke poppetjes! Nu verkrijgbaar bij Milagros Mundo.


Donaties:
           Bali - Stichting Yayasan Kasih Peduli Anak  http://www.ykpa.org/  
Nederland - Stichting Terimah Kasih http://www.stichtingterimakasih.nl/


Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland