zondag 12 juni 2011

Interview Milagros Mundo
         Interview Milagros Mundo voor het maandblad IS

In het ochtendzonnetje werd Milagros Mundo  geinterviewd door IS.Over haar inspiratie,het onstaan,Fairtrade,duurzaamheid, het kleurrijke assortiment en Milagros Mundo's  bijdrage aan een betere wereld.

IS volgt bedrijven en burgers die hun steentje bijdragen.Van Cairo totKaapstad, van Ramallah tot Ulan Baatar en van Guatemala tot Bogota: maandblad IS belicht het succes en falen van ontwikkelingssamenwerking in alle landen waar Nederland helpt de armoede te bestrijden. En informeert de lezer  met wat zij kunnen doen om een betere wereld dichterbij te brengen. IS staat maandelijks boordevol met inspirerende initiatieven uit ontwikkelingslanden.
IS is een maandelijkse uitgave van NCDO. NCDO staat voor Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. NCDO betrekt mensen in Nederland bij internationale samenwerking en ondersteunt hen met informatie, subsidie en adviezen. De millenniumdoelen zijn de leidraad voor alle activiteiten. Deze doelen zijn in het jaar 2000 door 189 landen afgesproken om zo vóór 2015 de wereldwijde armoede te halveren.

Om draagvlak voor internationale samenwerking te vergroten en om meer bekendheid te geven aan de millenniumdoelen, organiseert NCDO campagnes, debatten, onderwijsactiviteiten, exposities, mediaproducties en culturele projecten. Ook brengt NCDO de inspanningen van overheid en burgers om de millenniumdoelen te bereiken onder de aandacht. 

Het interview is online te lezen:

        

Geen opmerkingen:

Een reactie posten