vrijdag 27 mei 2011

SHAKE THE WORLD !

                     


Quote Mahatma Gandhi:"In a gentle way,You can shake the world."


Ook jij kan bijdragen aan een betere wereld en een verschil maken.
Door het dragen van de Shake the world armbanden draag je bij aan de bewustwording van een betere wereld. The Rainbow Collection heeft  een collectie van acht armbandjes uitgebracht.Deze unieke Fairtrade kralen armbandjes uit Zuid-Afrika zijn mooi en vrolijk en worden gemaakt door kleinschalige producenten in Zuid-Afrika. Ze zijn verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Elke kleur staat voor 1 van de acht Milleniumdoelen .
In 2000 hebben regeringsleiders van 189 landen internationale afspraken gemaakt: vóór 2015 moeten armoede, ziekte en honger ver teruggedrongen zijn. Dit is vertaald in acht concrete doelen: de Milleniumdoelen.
Donker groen staat bijv. voor Duurzaamheid en donkerblauw staat voor Fairtrade.De inkomsten uit de verkoop gaan
onder andere naar het Craft programma in Kwazulu Natal, waarbij vrouwen training krijgen in productontwikkeling en het opzetten van een eigen onderneming. Het kopen van een armbandje draagt bij aan training en workshops voor deze vrouwen.

Draag een Shake the world armband als statement voor een betere wereld.Nu verkrijgbaar bij Milagros Mundo.Voor meer informatie: http://www.millenniumdoelen.nl/Millenniumdoelen/Milleniumdoelen
Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland+31(0)20-7726750