woensdag 11 mei 2011

Interview Milagros Mundo


      Interview Milagros Mundo voor het maandblad IS

In het ochtendzonnetje werd Milagros Mundo  geinterviewd door IS.Over haar inspiratie,het onstaan,Fairtrade,duurzaamheid, het kleurrijke assortiment en Milagros Mundo's  bijdrage aan een betere wereld door middel van eerlijke en duurzame handel.
IS volgt bedrijven en burgers die hun steentje bijdragen.Van Cairo tot Kaapstad, van Ramallah tot Ulan Baatar en van Guatemala tot Bogota: maandblad IS belicht het succes en falen van ontwikkelingssamenwerking in alle landen waar Nederland helpt de armoede te bestrijden. En informeert de lezer  met wat zij kunnen doen om een betere wereld dichterbij te brengen. IS staat maandelijks boordevol met inspirerende initiatieven uit ontwikkelingslanden.

IS is een maandelijkse uitgave van NCDO. NCDO staat voor Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. NCDO betrekt mensen in Nederland bij internationale samenwerking en ondersteunt hen met informatie, subsidie en adviezen. De millenniumdoelen zijn de leidraad voor alle activiteiten. Deze doelen zijn in het jaar 2000 door 189 landen afgesproken om zo vóór 2015 de wereldwijde armoede te halveren.
Om draagvlak voor internationale samenwerking te vergroten en om meer bekendheid te geven aan de millenniumdoelen, organiseert NCDO campagnes, debatten, onderwijsactiviteiten, exposities, mediaproducties en culturele projecten. Ook brengt NCDO de inspanningen van overheid en burgers om de millenniumdoelen te bereiken onder de aandacht. 
Hou de Milagros Mundo BLOG in de gaten, binnenkort verschijnt het interview in IS en zal het na te lezen zijn op deze BLOG.
Check op de deze blog  het item van Februari 2011 SHAKE THE WORLD http://milagrosmundo.blogspot.com/2011/02/shake-world.html
En de volgende links:
http://www.ismagazine.nl/
http://www.millenniumdoelen.nl/

Milagros Mundo
Postjesweg 23
1057 DV Amsterdam
Nederland+31(0)20-7726750